”Maten smakade utmärkt”

Weekly-feedback-16-9_SE
 
Över 775 000 personer har hittills anmält sig till Diet Doctors LCHF-utmaning (på engelska, svenska och spanska). Starten går varje söndag och utmaningen är gratis, reklamfri och du förbinder dig inte till någonting.

Du får goda råd, veckomenyer, recept, inköpslistor och tips för problemsökning – allt du behöver för att lyckas med LCHF. Välkommen att anmäla dig!

Här är utdrag ur några mejl vi fått den senaste veckan:

Feedback

Det fungerade jättebra för mig. Maten smakade utmärkt och jag var alltid mätt. Mitt misstag var att jag drack flera glas vin en kväll och då slutade viktnedgången i tre dagar. Jag har totalt gått ner tre kilo och det var över förväntan. Jag kommer att fortsätta med dieten.

Tack för utmärkt material att läsa igenom, titta och lyssna på. Det gör att det är lättare att förstå och komma ihåg vad jag skall tänka på i dieten.

Tack,
Birgitta


Jag och min sambo har tillsammans följt recepten för tvåveckorsutmaningen. Under två veckor innan vi följde recepten gjorde vi egna veckomenyer av recept från er sida med strikt LCHF.

Min sambo har gått ner 10 cm i midjan och tappat cirka 4,5 kilo på fyra veckor, men jag själv har inte gått ner någonting alls. Även om jag inte är överviktig så har jag några ”gotte-kilon” som jag tycker borde försvunnit. Är det vanligt att kosten inte funkar för alla? Jag är 33 år, kvinna, 173 cm lång och väger 67-68 kilo.

Det jag ser som fördel är såklart att jag mår bra av maten. Men 2-3 kilo hade ju varit lite trevligt att gå ner nu innan sommarperioden.

Mvh
Lina


To uker gikk veldig fort. To uker med ro, ro i kroppen og ro i tankene. Jeg har vært i villrede når det kommer til mat så lenge. Antagelig har jeg slitt med tanker om å miste vekt, forandre på kroppen og meg selv siden jeg var omlag 12 år. Jeg har gått på lavkaloridietter, trent meg halvt i hjel på studio og løpt alle de nordnorske fjell i jakten på å bli som alle andre. Jeg har tidligere gått på svært strenge lavkarbo- dietter som også begrenser antall kalorier strengt. Diettene har vært lave på fett og jeg har vært så sulten. Noen ganger har sulten gnagd i meg så jeg nesten har spist sofabordet og en og annen stol – alltid med det samme resultatet. Et par kilo ned på vekten, rett tilbake til gamle spisemønster og gjentatt vektøkning. Jeg har fått hjelp hos profesjonelle – da jeg etter å ikke ha klart å gå ned i vekt begynte å tro det var noe alvorlig feil på meg. Jeg fikk diagnosen Lipødem. Overkroppen og underkroppen min passer ikke sammen på en måte. Alle diettene har gjort det værre.

De siste månedene har jeg vært på et mørkt sted tankemessig. Jeg har følt meg mislykket. Meldte meg på et kostholdsprogram med feksibel diett. Masse proteiner, men også mye kunstig søtning, poteter, ris, brød, pasta, vaffler og melk. Alt med måte – problemet var bare at jeg gikk ikke ned i vekt av det. Etter fire uker med registrering av hver en smule jeg spiste hadde jeg gått opp 5 kg. Jeg hadde store smerter i leddene, var søvnløs om natten og utslitt om dagen. Jeg begynte å google magesekkoperasjoner. Det er vel det eneste som kan stoppe denne utviklingen her. Jeg orker ikke gå å tenke kropp og mat hele livet.

Kom over Diet Doctor på en side for lipødemdamer – der mange hadde hatt flotte resultater og faktisk reversert sykdommen og fått den til å stagnere uten å utvikle seg til neste stadie. Jeg begynnte å lese. Jeg begynte å spise, og jeg begynte å få ro. Jeg hadde allerede spist etter Diet Doctor sine oppskrifter i noen uker før jeg meldte meg på utfordringen.

Jeg har ikke rast ned i vekt, men jeg har spist konsekvent i 4 uker nå. Flere cm er borte, mest rundt magen – men også noe rundt de gjenstridige lipødem områdene. Inflammasjonene i kroppen og i leddene mine er ikke lenger det som styrer dagen min, heller ikke tanken på mat – eller dårlig samvittighet for det jeg har spist eller ikke har spist.

Jeg har de siste fem årene vært innlagt på sykehus to ganger med inflammasjon i magesekk/ tarm – og har hatt symptomer langt flere ganger uten å ta kontakt med lege. Kanskje slipper jeg det i fremtiden?

Takk for alle filmer og dokumentasjon. På tross av liten vektnedgang så har jeg ikke tenkt å gi meg. Dette er for alltid. Jeg har tro på at kroppen finner balanse nå, spesielt hormonell balanse.

Min samboer har også lest seg opp på temaet, og han er overbevisst. Aldri mer sukker! Han har gått ned fire kg på en uke, og sier han føler seg fantstisk. Han har ikke den overvekten som jeg sliter med – men han har leddsmerter og problemer med mage/tarm.

Vi er her for alltid. Vi gleder oss til fremtiden. Håper et sted inni meg at jeg en dag kan være en av de fantastiske suksess-historiene deres.

Takk for en indre ro, og tro på at om jeg bare fortsetter med dette så blir det bra! Jeg har opprettet et abonnement hos dere, og er inne og leser og lærer flere ganger for dag. Håper på en app etterhvert!

Vigdis

Kom igång idag!

Anmäl dig för omedelbar tillgång till en enkel guide som lotsar dig framåt – steg för steg. Du kommer att få veckomenyer, recept och inköpslistor för två veckor. Läs mer här.

Video om LCHF

Viktnedgång

PS

Har du en framgångshistoria du vill dela med dig av? E-posta (fotografier uppskattas) till annika@dietdoctor.com. Berätta om vi får publicera ditt namn och foto eller om du vill vara anonym.

Lämna en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Äldre inlägg