ASEA: Världens dyraste saltvatten!

ASEA

Kan man bota sjukdomar och bli stark och vacker genom att dricka saltvatten? Det hävdas om en ny mirakelprodukt vid namn ASEA.

ASEA säljs nu för fullt i Norge och kommer snart till Sverige också. För en tusenlapp i månaden får du flaskor som enligt innehållsförteckningen innehåller vatten och salt.

Men detta är inte vilket saltvatten som helst, påstås det! Genom att skicka elektricitet genom det sägs man framkalla ”redox”-molekyler som har fantastiska effekter i kroppen. Sammanfattningsvis botar sen saltvattnet alla sjukdomar och gör dig vacker och lycklig:

Spännande reklamvideo om ASEA

Kom bara ihåg att de som säljer ASEA med löften om hälsa och ungdom tjänar pengar på det. Hur mycket pengar? Det beror på, eftersom det är en pyramidmodell. De som var först kan bli miljonärer. De som hoppar på nu lär bara få jobba gratis åt de som var först.

Finns det någon chans att ASEA verkligen fungerar? Tja, ungefär lika stor chans som att jultomten verkligen kommer i år.

Tidigare hälsobluffar

1 2 3 4

161 kommentarer

 1. Glenn Westbye
  Veldig synd at ASEA utlegges som en flaske med saltvann til kr. 300 pr. l. Slik er det selvfølgelig ikke og jeg skal forsøke med noen innlegg HER, NÅ og forklare hva dette er. Men først vil jeg komme med noen generelle opplysninger om produkter du kan kjøpe på Apotek/ Farmacia som er ennå mer upresis enn ASEA.
  Alle stoffer som inneholder ANTIOKSIDANTER. Uansett hva du kjøper klarer du ikke å tilfredstille kroppens bruk av antioksidanter. Det er bare ca 10 av 4000 antioksidanter kroppen kan bruke optimalt. De viktigste antioksidanter du kan ta i deg og som kan kjøpes er C og E vitaminer. Men dessverre, du må bruke ekstremt store doser 3000-10000 mg/ dag for å få noen optimal effekt.
  1 tilført antioksidant knekker 1 fri radikal. Kroppen din er utstyrt med mange antioksidanter, der den viktigste er Glutathion. 1 glutathion er den eneste antioksidant som er selvmuterende og gjennoppstår som 1 glutathion inntil 50 ganger, så dør den. Hvert Glutathion knekker 70000 frie radikaler. Nå etter nanoforskningens inntog har man klart å stabilisere glutation og du kan derfor få dette stoffet på sykehus ved f.eks. lever/ nyresvikt eller svikt i vannveiene rundt disse.
  Disse gluthationene har "ingen styring - ingen transport" til det skadede sted eller til ditt kroppen vil ha dem. Det er det ASEA gjør. ASEA transporterer Glutathionesignalene til skadede celler, gjenoppbygger og øker effektiviteten.
  Når vi fødes har vi 100% glutationer og redox signalmolekyler. ( ca 150 000 artikler om dette på internett) Når du er 40-50 år har du bare 40% igjen og ved 70 år - bare 10%
  ASEA ØKER KROPPENS REPRODUKSJON AV EGNE ANTIOKSIDANTER MED 500 - 800%.

  Et eksempel: Et lite barn slår seg og får et blåmerke på armen. Normalt etter 2-3 dager er dette borte. En 70 åring som gjør det samme kan ha merket i flere måneder ofte med endringer av blodveiene som resultat. Vi eldes og blir gamle og ikke i stand til å reparere oss selv.
  DETTE ENDRES MED ASEA. ASEA omgjør også livstidsfett til energi i stedet for å bruke Ketogen som igjen gir melkesyre etterhvert som ketogenet brukes opp.

  Neste innlegg skal jeg forsøke å forklare ASEAs saltvann.

 2. Glenn Westbye
  ASEA er Redox signalmolekyler og ikke noe annet. ASEA påstår ikke å være noe legemiddel heller ikke et helseprodukt. Biologisk vil det derimot MÅTTE bli enorme endringer i din kropp som i alles kropp ganske enkelt fordi dine egne antioksidanter optimaliseres 500-800%.
  Dette er ikke ASEAs reklame men min påstand som jeg mener det ikke er noen tvil om. Jeg har selv brukt ASEA i 9 uker og kjenner ikke min kropp igjen, lik mange av mine venner og bekjente. Jeg har ikke solgt ASEA pr. dags dato. Jeg prøver bare å rette opp artikler som er feil og påstander som er gale.

  Universitetet i Tromsø har bekreftet at det er funnet REDOX signalmolekyler i ASEA. Flere forkningslaboratoriumer i USA har også funnet dette. Stoffet er prøvd på flere dyr som hund, katt og hest samt mus. Det er ikke funnet spor av noen giftstoffer i noen blod eller vevsprøver.
  Alle dyrene har bare positive reaksjoner som for mennesker. I USA brukes nå ASEA på hester gjennom rektum for å gjennopprette sykdommer og få raskere restituering etter brudd og muskelskader.

  Saken er at ASEA ikke har funnet opp Redox signalmolekyler men stabilisert dette til å kunne leveres på flasker og brukes i inntil 30 dager etter åpning av flasken. Det samme som legevitenskapen har klart med Glutathion. STABILISERT.
  Stoffene har i mange år kunne lages men stoffene går tilbake til sin opprinnelse - saltvann.

  ASEA er altså saltvann H2O og NaCl. Gjennom 3 dagers kjemisk elektronisk behandling og en renselsesprosess der man som i norske og svenske vannverk må tilsette en rekke ting for å få dette vannet ULTRARENT.
  ASEA gjennoppstår da som saltvann men med helt annen molekyloppbygging. Når kroppen har brukt stoffet kommer det ut som saltvann.

  I den elektrokjemiske behandling ( som selvfølgelig er hemmelig i sin helhet ) kan jeg forklare hva ASEA må gjøre for å få til det de har klart. Ultrarent vann med NaCl og derav Redox signalmolekyler:
  Vannet H2O har fått elektrolyse for å splitte atomene elektronet/ protonet og nøytronet. For at vannet skal bli ledende må man som kjent tilføre vannet + eller - i form av å ikke ha samme antall på elektroner og protoner.ASEAs vann har 4 og 5 atomer ( vann har 3)

  NaCl som jo er salt ( bordsalt eller sjøsalt ) Natrium og Clorid ( klor) Rundt salt finner man en tynn hinne av magnesium slik alt salt er. Varmer man opp dette til 41-43 grader slipper magnesiumet, natriumet frigis og går stort sett opp i intet og cloridet overtar som fremtredende smaksstoff.

  Den resterende prosessen kan jeg selvfølgelig ikke gjenta da den som skrevet er hemmelig, men det er jo klart at man må tilføre saltvannet oksygen og ozon for å gjenn opplive det til menneskelig vann. Uten dette får jo mennesker kramper og hodepine. Oppvarmet og elektrolyse gir jo som kjent dødt vann. Redox lager man selvfølgelig av natrium/ clorid og rent medisink vann ved at man i prosessen skaper HOCl i svært svak konsentrasjon, ca 10% av anbefalt max dose. HOCl finnes også i munnvann. Levetiden er 1 minutt i ordinær tilstand, eller lengre ved gjenskapt kraftigere molekyloverflate.

  ASEA må biologisk være en verdenssensasjon og representere noe vi aldri før har kunnet gjøre, sende kroppens antioksidanter ditt man behøver den, uavhengig av alder.

  Svært mange av sykdommene vi i livet får skyldes selvfølgelig oxydant stress, frie radikaler og tungmetaller. Det er alt fra hodepine, ME;MS, Perkinson, kreft o.s.v. Kroppens egne antioksidanter Glutathione er de som bekjemper akkurat dette og når dette reduseres som en konsekvens av alder blir vi syk og eldes. Mennesker som lever lenge - 90-100 år har alle sammen mye større mengder Gluthione i kroppen enn gjennomsnittsmenneske.
  Hvis du tror at du kan få i deg nok antioksidanter ved f.eks. grønne vekster som Brokkoli så er det galt. Det er sunt med brokkoli, men de fleste antioksidantene er på 200 atomer og ikke i stand til å gå inn i celleveggene.
  Du kan jo prøve å spise 30m3 brokkoli hver dag. Det blir dyrt og håpløst. Prøv ASEA og kontakt gjerne meg for ytterligere informasjon.

 3. georg
  Detter er jo et eneste svada, Glenn....kun totalt forvirrende prat. Og nøyaktig samme
  viss-vass har du skrevet på norske nettsider....
  Du koker sammen en suppe av kjemi, helsekostpåstander etc,, som skal bare føre leseren
  inn i den komplette forvirrelsen...
  Du kan jo ikke elementær skolekjemi engang....
  Få sensurert alt denne fyren skriver.....
 4. Glenn
  Din måte å argumentere på er latterlig. Skriv heller hvor jeg har feil. Du har et problem, ikke jeg.
  Det er kjemikere som har fortalt meg om hvordan ting fungerer, ikke oppkonstruert slik du påstår.
  Å se at du er norsk og derav lett manipulerbar er dessverre ditt problem og ikke mitt.
 5. georg
  Ja, jeg er norsk...og derav lett manipulerbar...;-) For håpe at våre svenske lesere er mere oppegående da....;-)
 6. Lena
  Gillar inte pyramiddelen MEN jag har fått bättre värden sedan jag började med det. Tandköttet har läkt ihop och ja jag vet inte men något har det gjort så jag fortsätter och går på egen erfarenhet och lyssnar inte på ettriga inlägg om vad som är bäst för mig. Livet är fritt och tror man på att det finns mirakel är det väl upp till var och en. Började med stor skepsism till detta men värdena jag fått och förbättringarna som blivit talar för sig själv.
  Svar: #57
 7. MJ
  Om det fungerar så kan du väl blanda salt och vatten själv?
  Svar: #58
 8. Gustav
  Ne då försvinner mystiken ! ;) Men ja mer salt är bättre !
  Svar: #59
 9. Zepp
  Då kan man ta något mystiskt salt.. typ rökt eller Himalaya!
 10. Vill bara säga att herregud hur sjuka folks kommentarer är på denna sida. Här lanseras en produkt om en mirakel kur etc etc vad i helvete har det med försäljningen och göra när ni köper en läsk i affären frågar ni dom om det är ett pyramid-spel i fråga eller mlm etc etc?

  Tänk igenom era svar kan säkert säga att personen i fråga som skrivet detta utspel/inlägg inte själv testat produkten rakt av och DÅ SKA MAN INTE DÖMMA ut något eller bekräfta något.

  Anledningen att ASEA inte gått ut med så mycket info om detta är för att ett läkemedels-företag redan varit i kontakt med dom angående att köpa upp Asea och sen göra det till läkemedel och sälja det i vinstsummor upp mot 3000 DOLLAR per dos!!! SJUKT men när man tar en medicin oftast kollar man på bi-effekter? Jo i vissa fall och varför om man till exempel får en Medicin mot kramper i kroppen så står det bi-effekter typ 1 helsida i liten liten liten text.

  MÅNGA SOM HAR TESTAT PRODUKTEN HAR OCKSÅ BLIVIT BOTADE FRÅN DIVERSE SJUKDOMAR OCH VISSA ÄR HÄPNADSVÄCKANDE.

  Vilken industri är bland dom största i världen? Läkemedelsindustrin och varför måste man ha 12 tabletter när man blir gammal för att kunna stå upp? (men även få massa yrsel)

  LCHF funkar på vissa men vissa fungerar det inte alls på? Men kan säga som så att svaren på alla sjukdomar ligger så nära oss men vi är fortfarande så insnöade på att MEDICIN måste jag ha för att bli frisk det är bland dom första sakerna man lär sig som liten och lever med hela vägen upp!!! Men just nu är detta "normalt" tänk så ska det vara för det säger doktorn?

  Tänk om inte läkare fanns då skulle vi få finna våra egna metoder för att bli friska och hålla oss friska.

  Och tips till dom som vill gå ner i vikt leva ett sundare liv och må bättre, skippa besprutade produkter ät rätt och rör på dig så kommer resten av sig själv.

  Tror förresten stenhårt på ASEA och det kommer nog den personen göra som är skeptiskt till det efter den också testat det.

  What you put in is what you get out ;)

 11. Jag tycker att som nu är så negativa till just ASEA skulle komma och lyssna på vad produkten är. Eller vaför inte våga testa i stället för att kasta en massa skit om något ni inte ens har testat.

  Skicka gärna ett meddelande till mig så ska jag ge er en plats,tid och datum där ni kan komma o lyssna.

 12. Caroline
  Har provat produkten ASEA personligen. Var ordentligt tvivlande. > Har ändrat mitt liv. Min kropp mår extremt bättre. Enorm ökning av: kraft, styrka, energi, pigghet, stabilitet, lusttillstånd. Minskning: trötthet, värk, inflammation, lust att äta dåligt. Det tog en till två veckor och stadigt förbättrandes. Har använt ASEA 2 månader.
 13. Lisa
  Hur kommer det sig att så många vill döma ut ASEA utan att ens ha provat det?
  Prova först, så vet Ni mer vad Ni pratar om.
  Själv var jag oerhört skeptisk men ville ändå testa detta omtalade vatten. Och det har hänt olika, positiva saker i mitt liv efter att jag började med det. Bland annat känner jag mig piggare och har en annan "lättnad" i kroppen. Kan tillägga att jag haft en genomgående trötthet i mitt liv sedan 10 år tillbaka. Så för mig får det vara vad det vill i flaskan...det förändrar mitt liv i alla fall!
 14. Kalle Kula
  Det finns diverse tinkturer som säljs som hallelujah på flaska. Effekten brukar kallas placebo!
 15. Glenn Westbye
  Enkelte mennesker er det i utgangspunktet haplost a fortelle noe, de er selvleart og kan alt. Hvis man ønsker finne ut av hva ASEA er og at den virkelig inneholder dette sa har man en mulighet
  NAFKAM heter en avdeling ved Universitetet i Trondheim. Disse har for lengst funnet Redox signalmolekyler i ASEA og har bekreftet dette i brev til mattilsynet i Norge.
  Redox signalmolekyler og Glutatione eller andre antistoffer vi har i kroppen finnes omtalt pa ca 150 000 artikler finner man pa Google.
  Sa blir det opp til kritikerne. Ønsker man a sette seg inn i hva ASEA er eller ønsker man bare tomprat fordi man har sa mye fritid at man ikke klarer annet.
  Ellers, for alle de som ikke har noe annet a melde enn a kaste sin vrede og synsing om alt og alle. Fa deg et liv + begynn gjerne med ASEA sa far du ro i kropp og sjel. Takk for meg.
 16. Gabriela
  Hej alla, Ja, man skriver att piramid företag och att man tjänar pengar på någon sjukdom och tro.. etc. Jag hört folk som blivit bättre av detta. det är vanligt havs vatten tror jag.. man måste säkert rensa den. Mineraler är ju bra, det saknar vår kropp. sen finns det piramid företag och det är ALLA företag. cheffen får mer betalt. Du har lika mycket chans att tjänna pengar som den som är på toppen. Alla direkt försälnings företag och MLM har en botten, alltså piramiden har en botten , annars skulle företaget gå i konkurs. Igentligen så byter man varor. Läst en del om detta , jag var också skeptisk till allt detta. Men okunnighet är inte bra. läs lite och pröva, tänk
  om det funkar. Nyfiken APA överlever i savannen. det finns billigare alternativ till ASEA , kostar inte mycket. Hört massor med folk som blivit bra.. PLACEBO?. inget fel med placebo, läkarens bästa vän. ha det !
 17. Per
  Du efterlyste publicerad vetenskaplig data om ASEA i mer traditionella forum. Jag kan därmed med glädje berätta att Dr. Nieman PhD och hans forskningsteam på Human Performance Laboratory/North Carolina Research Campus i april presenterade sina forskningsresultat om ASEA på branschmässan 2013 Experimental Biology i Boston Massachusetts. http://www.experimentalbiology.org.

  Kort summering:

  • ASEA™ is a saline-based beverage that undergoes a proprietary process and contains reactive redox-signaling molecules. Results supported the presence of stable peroxyl and/or superoxide radicals in ASEA.

  • When adjusted to run time, the estimated rate of muscle glycogen depletion was different between ASEA Run and Placebo Run groups.

  • Skeletal muscle phosphorylated acetyl-CoA carboxylase (p-ACC) was significantly increased in ASEA Run compared to ASEA Sedentary (p=0.020) and Placebo Run groups (p=0.045). Fatty acyl CoA transport (CPT1), and beta-oxidation (beta-HAD) were not different between ASEA Run and Placebo Run groups.

  • ASEA increased run time to exhaustion by 29% in mice, potentially through less inhibition of fatty acid oxidation via increased P-ACC, and muscle glycogen sparing (30%).

  • The data support increased endurance capacity and altered substrate utilization in mice after one week of ASEA intake. Further research is warranted to determine if these findings are due to hormesis influences from the ASEA beverage.

  Fullständig rapport finns givetvis att tillgå om intresset kvarstår?

 18. Per,
  Nja, att något är "presenterat på en mässa" gör det varken mer eller mindre trovärdigt i mina ögon.
 19. Per
  Tycker du att the Journal of Experimental Biology anses trovärdig?

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Journal_of_Experimental_Biology

 20. Per
  Här är länken till publiceringen om ASEA.

  The Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology
  The FASEB Journal is one of the world's most cited biology journals. It is a preferred venue for the latest research reports and reviews of epigenetics, iRNA mechanics, histone acetylation, nitric oxide signaling, eicosanoid biochemistry, angiogenesis, tumor suppressor genes, apoptosis, cytoskeletal function, and human stem cell research. The journal publishes peer-reviewed, multidisciplinary original research articles, as well as editorials, reviews, and news of the life sciences.

  http://www.fasebj.org/cgi/content/meeting_abstract/27/1_MeetingAbstra...

  Jag tror vi kan enas om att resultaten nu är publicerade i en vedertagen och peer-reviewed journal?

  Det visade sig att ASEA varken är vanligt (eller världens dyraste) saltvatten och inte heller utspädd klorin utan en saltvattenbaserad dryck som innehåller balanserade och stabila signalmolekyler! I rest my case.

  Svar: #72
 21. Per,
  Säljer du ASEA eller? Jag bara undrar.

  "Artikeln" du hänvisar till är inte vetenskapligt granskad ("peer-reviewed" som du säger) utan bara ett "meeting abstract" publicerad i en bilaga till tidskriften och betalt av Reoxcyn Discoveries Group, företaget bakom ASEA.

  Det är alltså bara reklam paketerad för att lura de lättlurade. Men eftersom det är målgruppen för ASEA-vattnet så passar det ju bra.

 22. Molle
  Här ligger några labmöss begravda. (I smell a rat). En prestationsökning på 29% är för bra för att vara sann.
 23. Anne-Mai Hedlund
  Det är så märkligt att det går att lägga ner så mycket energi på att någon tjänar pengar på en
  produkt som i sämsta fall inte gör någon skillnad alls, när vi VET att medicinbolagen har både
  höga chefer, som troligen har höga löner, och lägre avlönade arbetare, ända ner till lokalvårdarna,
  som tjänar sitt levebröd på medicamenter som vi i sämsta fall DÖR av! Och hur ofta ser man att någon lägger ner samma engagemang på tex Coca Cola? Hur många generationer har blivit
  hur förmögna som helst på en produkt som alla VET gör mer skada än nytta? Om det det skulle vara så att man kan tro sig frisk, vilket medicinframställarna VET att man kan, varför inte lägga mer forskning på detta fenomen? Nej, för det skulle Farmacia med anhang inte få in så stora pengar på!
  Så var är problemet? Kan någon lura mig till hälsa så tackar jag bara för det!
 24. Anne-Mai Hedlund
  PS. Att tro sig frisk ger garanterat inga biverkningar och är 100% giftfritt ! DS
 25. Gunnar
  Jag har alltså druckit ASEA i 4 veckor och har aldrig tidigare kännt mig så pigg och full av energi förut. Tidigare har jag även haft problem med mina värkande leder och en "bubblig" mage. Jag tror inte alls detta är vanligt koksalt. Resultatet kom redan efter några dagar och jag tänker oavsett vad folk säger fortsätta dricka detta.
 26. Fernsea
  Efter att jag har sett en video med Asea reklam och läst några kommentarer har jag förstått att Asea verkligen fungerar som naturhälsoprodukt.
  Det är tydligen en mycket bra produkt, bara att den skulle inte vara så dyr, det finns inte anledning att ta så mycket pengar för en produkt som kostar så litet att producera.
  Asea är havsvatten, havsvatten är en av de bästa naturprodukter som finns, den innehåller alla mineraler som kroppen behöver för att fungera bra, den har den exakta elektrolit balans.
  I Spanien går att köpa havsvatten på apoteket och i mataffärer och den kostar ungefär 1 €/liter.
  Den används i flera länder i Latinamerika som mineralkomplex för undernärda barn.
  Idrottsmän kan använda det för att ersätta alla mineraler som de förlorar genom svett under träningen.
  Det finns många användningsområden för havsvatten inom hälsområdet.
  Hoppas att det börjar att säljas snart i Sverige för några kronor per liter.
  Läs på nätet om René Quinton som började att använda havsvatten som medicin.
  Några länkar om havsvatten och hur konsumera den:
  http://elaguademar.wordpress.com/
  http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-escarabajo-verde/escarabajo-ver...
 27. Kristina Magnusson
  Jag har snart använt ASEA i tre månader och jag har fått ett nytt liv; en helt ny livskvalitet! Tog endast ett par veckor innan jag kände effekt. Från att ha sovit riktigt dåligt under tio års tid sedan jag fick mitt första barn, och fått kroppen i total obalans efter tumultartade år på det personliga planet kombinerat med ett stressigt yrke, är jag plötsligt inte utmattad längre. Kroppen värker inte och jag känner mig inte en dag äldre än jag faktiskt är.

  Jag kan vara aktiv hela dagen och även under helgen, samt kliva upp på morgonen full av energi för att orka med dagen som oftast börjar klockan 06.00 och tillåter en nedvarvning först vid 22.00. Det är revolutionerande för mig! I våras var dagarna snarare en kamp!

  Jag hade inga överhängande medicinska problem innan jag började dricka ASEA, men ont i kroppen av utmattningen och värk i fötterna. Stressen och spänningarna hade också börjat visa sig som ett schwungande ljud i öronen som gjorde att jag inte kunde somna; jag hade ingenting att förlora på att försöka! Har provat allt dessförinnan, och hela våren åt jag Alvedon och Voltarén för att orka gå till jobbet. Känns inte nyttigt att förgifta kroppen med alla kemikalier som sådana läkemedel innehåller; flera dagar i veckan!

  Både jag och min man använder ASEA och vi delar på en månadsförbrukning vilket har räckt gott och väl för att få må så mycket bättre. Det betyder att det under dessa månader har kostat oss lite drygt 1500:- var, och det har varit värt varenda krona. Jag använder gladeligen samma vinterjacka som förrförra året istället för att köpa en ny, bara jag har fått mitt liv tillbaka.

  Lycka till alla ni som bestämmer er för att prova denna spännande produkt!
  Varma hälsningar,
  Kristina

  Svar: #78, #81
 28. MJ
  Du säljer alltså saltvatten och ljuger om effekterna?
  Svar: #79
 29. Gunnar
  MJ!
  Att påstå att någon ljuger bara för att man upplevt positiva effekter av ASEA visar ju bara hur trångsynt du är. Jag antar att du inte själv har provat det. Om det inte ger någon effekt får du ju pengarna tillbaka. DET är väl en garanti för den mest misstänktsamma personen?
  Jag säljer inte själv, det har jag verkligen inte tid med. Det hindrar inte att jag till skillnad från dig inte alls misskrediterar de som gör det. Jag köper, dricker och förvånas över den makalösa effekten. Döremotvkan jag bara rekommendera er att pröva, om ni anser er själva vara i behov av en booster.
  ASEA är alltså INTE vanligt havsvatten.
  Läs gärna vad det innehållet innan uttalar er.
  MvH
  Gunnar
  Svar: #84
 30. Kristina Magnusson
  MJ,

  På sig själv känner man andra! Du kanske skulle göra så, men jag berättar enbart vad jag själv har upplevt. Du behöver absolut inte tro på mig om du inte har lust med det! Jag vill bara nyansera vår kära "kostdoktors" bild lite grann och ge mitt bidrag till debatten. Själv är jag inte det minsta intresserad av att försöka marknadsföra något som jag inte själv tror på eller vet av erfarenhet fungerar, och hittills har jag inte tjänat en krona på någon försäljning av ASEA. Nu när jag är en friskare och piggare människa kanske jag känner mig manad att ta mig an den uppgiften för att åtminstone tjäna ihop några hundralappar till min egen konsumtion.

  Svar: #85
 31. Maggan A

  jag har fått ett nytt liv; en helt ny livskvalitet!

  Återigen ett bevis på hur stark placeboeffekten kan vara.

  Svar: #83
 32. Gustav
  Lite märkligt att dom inte finns i Sverige längre då ... eller får ni som säljer koksaltsvattnet pengarna från USA? Och var är alla bra studier som skulle publiceras?

  http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/asea---vanligt-koksalt-...

  http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/5188f5cf8e0e7437240001d2-f...

 33. evah
  Placeboeffekten var det första jag tänkte på. Jag tror inte på sådana utsagor.
  När det dyker upp en blogg med 50000 besöker om dagen som sjunger " saltvattnets Lov " ,,,,,,,,,,,.
  Svar: #86
 34. MJ
  Nej det är inte havsvatten, det är kranvatten med salt i. Ett väldigt tjaskigt utnyttjande av placeboeffekten och lättlurade människor.
 35. MJ
  Eller så blandar du vatten och salt själv och sparar in de där hundralapparna.
  Svar: #89
 36. Maggan A

  Placeboeffekten var det första jag tänkte på. Jag tror inte på sådana utsagor. När det dyker upp en blogg med 50000 besöker om dagen som sjunger " saltvattnets Lov " då kanske jag testar.

  Finns det nån sådan blogg?

  Svar: #87
 37. evah
  Vet ej. Jag undrar var alla dessa människor kommer i från, och varför de känner sådan glädje över att torgföra sig här.
  Svar: #88
 38. Maggan A

  Vet ej. Jag undrar var alla dessa människor kommer i från, och varför de känner sådan glädje över att torgföra sig här.

  bra fråga....

 39. Gustav
  Klart dom mår bättre av lite salt, men klorinet är jag tveksam till ...
  Svar: #91
 40. Maggan A
  Jag brukar hämta mitt driksvatten från en naturlig källa inte långt från där jag bor - men eftersom det är rätt smaklöst brukar jag salta extra med lite havssalt för smakens skull.

  Den goda nyheten är att det är alldeles gratis ;-)

 41. evah
  Salt är nyttigt, vatten är nyttigt. Klorin är avsett för städning. Så om man blandar dessa ingredienser så får man i sig två nyttigheter samtidigt som man städar sin kropp. Är det samma som en detoxkur.
 42. Gustav
  Lite märkligt att om man tittar på dom i AEAS vetenskapsråd, så står det på hemsidan att alla är välkända och experter. Men googlar man på dom så får man bara fram koppling till ASEA, inget om deras gärningar från annan källa, och om det finns så är det på sidor vem som helst kan fylla i om sig själv och få det att se bra ut! Om dom nu vore så välkända, varför hittar man inget om forskning och gärningar dom påstås gjort?

  http://www.asea.net/sv-se/vetenskap/aseasvetenskapsr%C3%A5d.aspx

 43. Sajag
  De sista kommentarerna här är bara så dåliga ! Men tycker jag det anklagas jag väl för att vara säljare !!
 44. Emma
  Det är ju rätt skojigt att just du uttalar dig om bluffare. Har du inte själv blivit kallad bluffare av alla som ser lchf som en stor scam. Jag tycker inte man ska kasta sten när man sitter i glashus och som så många andra säger, prova först innan du smutskastar. Detta är inget jag ens hört talats om förut men jag blir oerhört provocerad när folk går ut och pratar om bluffmakare, konspirationsteoretiker etc utan att veta egentligen ngt alls.Det jag vet är att den mat vi äter idag inte innehåller ngn näring längre pga urlakning av våra jordar och våra kroppar är så nedlusade av gifter och tungmetaller att den förlorat upptagningsförmåga så kosttillskott av ngn form är nödvändiga för att ej få näringsbrist
  Svar: #95
 45. MJ
  Ja det är väl bara att prova att blanda salt och vatten och dricka det. Varför skulle man köpa det?
 46. Jack
  Det är sällan man ser så många korkade kommentarer på en och samma tråd. Tror ni att all denna forskning resulterat i att bara blanda vatten och salt?
  Jag har druckit ASEA i över en månad och känner mig pigg och ovanligt stark. Efter min träning återhämtar jag mig mycket snabbare än tidigare. Mer tänker jag inte skriva för då blir jag väl anklagad för att sälja ASEA eller bara ljuga. Ni som ännu inte ens provat detta verkar ju veta bäst....
  Svar: #97, #98
 47. Gustav
  Vilken forskning? Det finns ju tydligen ingen eller du kan visa upp den kanske?
 48. Mer tänker jag inte skriva för då blir jag väl anklagad för att sälja ASEA eller bara ljuga.

  Nja, en placeboeffekt är en utmärkt förklaring till det du upplever.

 49. Jack
  Läkemedelsindustrin har tydligen lagt mycket resurser på att baktala och skriva ner ASEA som ett bedrägeri, vilket jag har full förståelse för. De känner sig såklart hotade. Det finns mycket information om detta på amerikanska sidor. Då ni Googlar på det (ASEA, redox, research etc) kommer såklart allt negativt upp först. ASEA är nytt på Svenska marknaden och därför finns det inte mycket pålitlig information.
  Det hade varit enkelt om även jag hade kunnat bortförklara de positiva effekterna som ren placeboeffekt, fast vi är 4 st på vårt gym som köpte detta av försäljerskan och vi har alla märkt av det.
  Det roliga är att ni som inte tror på detta så är det ännu ingen av er som testat det och kan skriva att det är verkningslöst. Hon som sålde åt oss gav oss den garantin att märkte vi inget skulle vi få pengarna tillbaka. Finns det några andra läkemedel/energi och hälsokost som kan utlova detta?
  Jag rekommenderar mina nära och kära detta, ni andra tänker jag inte försöka övertala. Skyll er själva, fast jag vet att inom ett par år kommer betydligt fler dricka ASEA....
  Svar: #100
 50. MJ
  Jo jag har testat. Jag sköljer munnen med saltvatten varje dag och brukar svälja sista skvätten i glaset. Fast jag blandar själv istället för att köpa färdigblandat.
1 2 3 4

Lämna en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Äldre inlägg